Conferences / Symposiums - PRIMA SESIUNE DE SUSȚINERE PUBLICA A DISERTAȚIILOR POST-DOCTORALE

Event 

Title:
PRIMA SESIUNE DE SUSȚINERE PUBLICA A DISERTAȚIILOR POST-DOCTORALE
When:
09.05.2014 - 10.05.2014
Category:
Conferinte/Simpozioane

Description

Academia Română, cel mai înalt for naţional de consacrare ştiinţifică şi culturală, organizează în perioada 20-21 septembrie 2012  PRIMA SESIUNE DE SUSȚINERE PUBLICA A DISERTAȚIILOR POST-DOCTORALE elaborate în timpul stagiului de cercetare efectuat în cadrul proiectului Studii Post-Doctorale în Economie: program de formare continuă a cercetătorilor de elită (SPODE). Aceasta se va desfăşura la sediul Academiei Române situat în Bucureşti, Calea Victoriei nr. 125, sector 1.

Programul sesiunii de susținere publică a disertațiilor postdoctorale, componența comisiilor de evaluare și repartizarea pe comisii sunt disponibile la următorul link: Program Sesiune Disertatii Postdoctorale.pdf  

Proiectul „Studii Post-Doctorale în Economie: program de formare continuă a cercetătorilor de elită (SPODE)”, Contract nr. POSDRU/89/1.5/S/61755, urmăreşte asigurarea continuităţii cercetării ştiinţifice de nivel european a doctorilor în economie, în contextul imperativului de învăţare pe tot parcursul vieţii, prin instituţionalizarea unui sistem permanent şi sustenabil de atragere şi îndrumare a doctorilor în ştiinţe economice pentru cercetare ştiinţifică şi valorificare a rezultatelor cercetării.

Română (România)English (United Kingdom)

SPODE | Studii Post-Doctorale in Economie

ue ro fe is edu
This site is financed by European Social Fund Operational Programme Human Resources Development 2007 - 2013